5.7.08

Provocant


I ho saps, i no te n'amagues.
Ensenyes pit i cuixa, tornes boig a qui se't passa per davant. Et saps i et veus guapa. Si anessis encara a l'institut, el temps no passa en va i ja queda més lluny del que voldries, estaries ara mateix, segur, seguríssim, llepant un xupa-xups de maduixa àcida, d'aquells que et deixa la llengua roja, roja sang; una llengua que passeges sobre el dolç caramel, que s'omple de les teves desitjades babes. És veritat i ho saps.
Sempre vas ser del grupet de moda, les més maques de la classe, les que animaven l'equip de bàsquet perquè hi jugava aquell que... com es deia... és igual, al final es va convertir en un fanfarró i la teva millor (ex)amiga te'l va treure, tot i que ja li està bé que li fes un fill i ara estiguin separats i divorciats, tan joves ells.
I, mentrestant, tu orgullosa de tu mateixa. Del teu cabell ros, que a la discoteca es mou al mateix ritme que els ulls del nois que miren, migs borratxos i embadalits, el moviment dels teus pits, magnífics, que al gust de molts ensenyes en excés, deixant poc a la imaginació i provocant reaccions com les dels milers de pupil·les que se centren en la part superior de la teva samarreta de tirants blava, que avui has decidit combinar amb els teus texans preferits, aquells que et marquen un cul que, quan et gires, fan que els milers de pupil·les que tenien dos focus d'atenció només en tinguin un.
Però l'alcohol ja t'ha convertit en una altra persona. Demà ja no recordaràs res, i els qui et coneixen, sense por al que pogués passar, perquè demà quedarà com una boira en la teva memòria, et diuen que volen ser el teu príncep blau, aquell amor de tota la vida, aquell qui et farà més feliç.

Evidentment, faré cua per dir-t'ho jo també. Que mai t'havia vist tan maca. Ni tan borratxa. I portes tota la nit provocant-me.


La niña imantada - Love of lesbian